vloeren

Massief

9 mm parketvloeren zijn eigentijds en tijdloos. Deze worden verlijmd en genageld op houten ondervloeren (multiplex). Na de plaatsing wordt het parket opgestopt en...

9 mm parketvloeren zijn eigentijds en tijdloos. Deze worden verlijmd en genageld op houten ondervloeren (multiplex). Na de plaatsing wordt het parket opgestopt en vlak geschuurd om nadien af te werken met beits, olie, vernis, … De kleur- en afwerkingsmogelijkheden zijn oneindig. Massieve parketvloeren zijn beschikbaar in talrijke houtsoorten en deze vereisen degelijk vakmanschap. Perfect mogelijk in combinatie met vloerverwarming mits het juiste type en de juiste breedte wordt aangehouden. Het grote voordeel van massief parket is dat deze uiterst duurzaam zijn en dat de vloer vaak generaties lang meegaat.

Meer lezen verbergen

Halfmassief

Goed geïnformeerde mensen zijn tevreden mensen. Hout is wat met in vaktermen een hygroscopisch materiaal noemt. Dat betekent dat het zijn vorm aanpast bij wisselende...

Goed geïnformeerde mensen zijn tevreden mensen. Hout is wat met in vaktermen een hygroscopisch materiaal noemt. Dat betekent dat het zijn vorm aanpast bij wisselende temperaturen en schommelingen in luchtvochtigheid. Traditionele massieve vloeren gaan, onder invloed van het wisselend binnenklimaat in je woning en door het voortdurend proces van krimpen en zwellen, na enige tijd vaak schotelen of vervormen. Meerlagenparket, dat bestaat uit een toplaag van 6 mm en een onderbouw/structuur in vurenhout of multiplex, biedt de ideale oplossing voor dat probleem. Meerlaagse vloeren zijn speciaal ontworpen om de natuurlijke beweging van het hout (en dus ook de vervorming) zoveel mogelijk tegen te gaan. Deze kunnen legklaar uit een standaard kleurengamma geleverd en geplaatst worden. Ze kunnen ook in brute toestand geplaatst worden en vervolgens ter plekke worden afgewerkt als een massieve parketvloer.

Voordelen:

  • STABIEL en het best bestand tegen vervorming
  • Uitermate geschikt voor gebruik met VLOERVERWARMING
Meer lezen verbergen

Renoveren

Indien u kiest voor professionele renovatie van uw parketvloer bent u bij Parketvloeren Vanackere aan het juiste adres. Indien gewenst kunnen wij uw bestaande vloer...

Indien u kiest voor professionele renovatie van uw parketvloer bent u bij Parketvloeren Vanackere aan het juiste adres. Indien gewenst kunnen wij uw bestaande vloer volledig openschuren en opknappen. Eveneens herstellen we vloeren die waterschade hebben opgelopen.  Tot slot staan wij garant voor een perfecte afwerking van uw parketvloer. U kan bij ons kiezen tussen alle voorkomende afwerkingen en kleurbehandelingen voor parket en houten vloeren.

Meer lezen verbergen

Trappen

Uw houten vloer en trap als één doorlopend geheel, het kan! Wij geven uw trap een afwerking identiek aan die van uw vloer.

Met ons oog voor detail...

Uw houten vloer en trap als één doorlopend geheel, het kan! Wij geven uw trap een afwerking identiek aan die van uw vloer.

Met ons oog voor detail installeren wij volledig nieuwe trappen op een houten onderconstructie of op een betonnen trapslede als basis.

Meer lezen verbergen