terras en gevel

Gevel

Hout in uw gevel geven uw woning extra karakter en zorgen voor een stijlvol en warm accent, dat uw woning een natuurlijke look geeft. Bij de keuze voor houten...

Hout in uw gevel geven uw woning extra karakter en zorgen voor een stijlvol en warm accent, dat uw woning een natuurlijke look geeft. Bij de keuze voor houten gevelbekleding is duurzaamheid, weerbestendigheid en vormstabiliteit van het grootste belang. Volledige gevelbekledingen of gedeeltelijke (top)gevelbekledingen ook gekend als sidings, worden tegenwoordig uitgevoerd in diverse materialen. Geen enkele andere grondstof kan echter tippen aan de natuurlijke warmte en uitstraling van massief hout. In ons assortiment van thermo essen, padouk, free-willy, eik, … vindt u diverse houtsoorten die stuk voor stuk zeer duurzaam zijn. Ze zijn perfect geschikt voor buitengevels en zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Onze gevelbekledingen zijn, naargelang type en uitvoering, verkrijgbaar in duurzame houtsoorten zoals Afrikaans Padoek, Thermowood, Afrormosia en Ceder, … waar nodig met FSC®  of PEFC® certificaat.

Meer lezen verbergen

Terras

Een mooi verzorgd terras geeft uw tuin de nodige finishing touch. Een houten terras kan wel degelijk het verschil maken in uw tuin, u kan er gezellig tafelen met...

Een mooi verzorgd terras geeft uw tuin de nodige finishing touch. Een houten terras kan wel degelijk het verschil maken in uw tuin, u kan er gezellig tafelen met de familie en/of vrienden en het kan zorgen voor een ontspannen en warme sfeer. Een mooi aangelegd houten terras is een verlengde van de natuurlijke rust die uw tuin reeds uitstraalt.

Bij ons kiest u voor duurzaamheid en een perfecte afwerking. Naast het feit dat wij uw terras vakkundig aanleggen geven wij u ook het nodige advies omtrent uw terras zodat u de juiste keuze maakt en ten volste kan genieten van uw keuze.

Meer lezen verbergen